Restaurant

Pure smaken in een exclusief Texels jasje

Zelfredzaamheid zit Texelaars in de genen. Als eilandbewoners zijn we gewend onze eigen boontjes te doppen. Sommigen noemen dat misschien eigenwijs, wij noemen het liever eigenzinnig. We pakken de zaken graag net wat anders aan. Dat doen we ook in de keuken van Restaurant & Winebar RJ. We combineren culinaire creativiteit met eerlijke producten, van Texel of uit de regio. We vinden het belangrijk om de herkomst of bron van onze ingrediënten te kennen. We kiezen voor pure, herkenbare smaken en laten die tot hun recht komen in verrassende gerechten.

langostine-met-lepel-restaurantrj-texel.jpg

Wisselende kaart

Onze keukenbrigade werkt graag met seizoenproducten. Meerdere keren per jaar wisselen de gerechten op onze lunch- en dinerkaart. We voorzien klassiekers van een eigen touch en combineren die met nieuwe culinaire creaties.

In ons restaurant kunt u genieten van een fantastisch samengesteld verrassingsmenu dat kan bestaan uit 4, 5 ,6 of 7 gangen. Wilt u zich compleet laten verrassen? Maak het dan compleet en kies voor ons all-in menu. Eet u toch liever à la carte? Dit is mogelijk tot 5 personen. Daarboven zal er een menu worden aangeboden. Wij proberen natuurlijk zoveel mogelijk rekening te houden met dieetwensen of allergieën.

Lunch is van 12:00 tot 16:00

Menukaart

Culinair genieten

Chefmenu

Chefmenu

Buiten de kaart om kunt u kiezen voor dé specialiteit van het huis: ons 4, 5, 6 of 7-gangen Chefmenu.

Sfeervol terras

Sfeervol terras

Borrelen en lunchen met uitzicht op de vuurtoren? Natuurlijk kunt u bij mooi weer ook plaatsnemen op ons sfeervolle terras.

Topwijnen

Topwijnen

Laat u verwennen met onze zorgvuldig geselecteerde topwijnen. Ieder glas met een compleet eigen karakter.

Video

We geven u graag een sfeerimpressie van ons restaurant. Neem een kijkje in ons stijlvolle Restaurant RJ.

#RJ