Restaurant RJ

Winebar & Great comfort

Restaurant RJ is een sfeervol culi-restaurant op Texel waar u in een ongedwongen sfeer kunt genieten van heerlijke gerechten en fantastische wijnen. Behoort u tot de categorie culinaire genieters? Onze koks worden graag uitgedaagd in het bedenken van nieuwe creaties en geven hun eigen touch aan bekende klassiekers. Bereidt u voor op een heerlijk avondje uit op Texel!

restaurant-tafels-900x600.jpg

Dineren in stijl

Culinaire creaties met Texelse twist

Een bijzondere locatie als De Robbenjager, aan de voet van de Texelse vuurtoren, vraagt om een bijzonder restaurant. Geen doorsnee maaltijden, maar een diner dat u niet snel vergeet. Omdat alles klopt. Smaaksensaties op een prachtig opgemaakt bord met een perfect passende wijn. Attente gastheren en gastvrouwen die u graag in de watten leggen. Genieten in het kwadraat. Daar draait het om in ons restaurant.

Het restaurant
/l/nl/library/download/urn:uuid:cefd84a4-df98-432b-8aa8-9edfea5ddeda/wijnavond-03.jpg

Jordy Schuijl

Sommelier en eigenaar

In ons restaurant kunt u genieten van een fantastisch samengesteld verrassingsmenu dat kan bestaan uit 4, 5 ,6  of 7 gangen. Wilt u zich compleet laten verrassen? Maak het dan compleet en kies voor ons all-in menu. Eet u toch liever à la carte? Dit is mogelijk tot 5 personen. Daarboven zal er een menu worden aangeboden.

Lunch is van 12:00 tot 16:00

“Het team is de belangrijkste speler in ons restaurant. Wij staan dag in dag uit garant om een fantastische avond voor u te verzorgen!”

Bediening en keuken team

Patrick van der Hoek  -  Chef-kok

Jordy Schuijl - Sommelier /  Eigenaar

Vieren in stijl

Feesten en borrels

Een leuk feest vraagt om een leuke locatie! Wij verzorgen graag uw bruiloften en partijen, bedrijfsfeesten of (zakelijke) borrels. U kunt ons restaurant exclusief afhuren voor uw feest. Wilt u gezellig borrelen met uw eigen gezelschap? Daarvoor kunt u ons loungeterras reserveren. Een heerlijk chill terras met comfortabele loungebanken en parasols.

#RJ