Feestelijk genieten in stijl
Culinaire Kerst 2024

Er echt even van genieten met de familie rondom de Kerstdagen? Op 23, 24 en 25 december verzorgen wij voor u een complete middag of avond met een fantastisch 7-gangen Kerstdiner of 5-gangen Kerstlunch.
U kunt reserveren voor de volgende data:
Zaterdag 23 december
Zondag 24 december
Maandag 25 december
7-gangen Kerstdiner € 127
5-gangen Kerstlunch € 89
Het menu wordt geserveerd inclusief tafelwater, brood, koffie/thee.
ReserverenAperitief hapje
Blini met osetra kaviaar, creme fraiche en bieslook
Kaviaar proeverij
Losse oesters
Oesterproeverij
***
Amuse
Huisgemaakte bitterbal van hollandse garnalen met een schuim van cocktailsaus
***
1e Voorgerecht
Carpaccio van eekhoorntjesbrood, mizuna, rucola, parmazaanse kaas, hazelnoot, ingelegde komkommer, vinaigrette van soja en truffel
***
2e Voorgerecht
Langoustine met verschillende bereidingen van wortel, saus van wortel, sinaasappel en gele curry
***
1e Tussengerecht
Gebakken tarbot met paddenstoelduxelle, gebakken paddenstoelen en een saus gemaakt van de kop van de tarbot
***
2e Tussengerecht (optie kaviaar*)
Tataki van wagyu met een mayonaise gemaakt van sesam en wasabi, sesamzaadjes en gebrande zilveruitjes
*optie kaviaar 2,5 gram supplement 10 euro
***
Hoofdgerecht
Anjou duif, pommes fondant, spruiten rode wijnsaus met jeneverbes
***
Pre dessert
Foie gras op een brioche toast, met appel, walnoot en saus van rode port
***
Kaas (als optie te bestellen)
Kaas van de kaaswagen
***
Dessert
Chocolademousse met zeewater en algenpoeder, vulling van gecondenseerde melk, mascarpone en hazelnoot. Daarbij geserveerd diverse structuren van zeewier
***
Friandises
Lekkers voor bij de koffie van de friandiseplank
Amuse
Huisgemaakte bitterbal van hollandse garnalen met een schuim van cocktailsaus
***
1e Voorgerecht
Carpaccio van eekhoorntjesbrood, mizuna, rucola, parmazaanse kaas, hazelnoot, ingelegde komkommer, vinaigrette van soja en truffel
***
1e Tussengerecht
Gebakken tarbot met paddenstoelduxelle, gebakken paddenstoelen en een saus gemaakt van de kop van de tarbot
***
2e Tussengerecht (optie kaviaar*)
Tataki van wagyu met een mayonaise gemaakt van sesam en wasabi, sesamzaadjes en gebrande zilveruitjes
*optie kaviaar 2,5 gram supplement 10 euro
***
Hoofdgerecht
Anjou duif, pommes fondant, spruiten rode wijnsaus met jeneverbes
***
Kaas (als optie te bestellen)
Kaas van de kaaswagen
***
Dessert
Chocolademousse met zeewater en algenpoeder, vulling van gecondenseerde melk, mascarpone en hazelnoot. Daarbij geserveerd diverse structuren van zeewier
***
Friandises
Lekkers voor bij de koffie van de friandiseplank
Op dinsdag 26 december (2e Kerstdag) en woensdag 27 december zijn wij gesloten.
Wij houden graag rekening met u bij het bereiden van het menu. Laat u ons tijdig weten wat uw wensen of allergieën zijn, zodat wij een passend menu kunnen maken.
Tevens bieden wij diverse mooie non-alcoholisch wijnen, u kunt hiernaar vragen.
Betalen kan per pin of contant, wij accepteren geen creditkaart.